Saturday, March 20, 2004

Μετά από πάνω από ενάμιση μήνα ξαναγράφω εδω. Ο λόγος της απουσίας ειναι αυτό που είχα αναφέρει ως "οργανωτικά προβλήματα" αλλά και προβλήματα διάθεσης (που συνεπάγονται και προβλήματα χρόνου στη συνέχεια). Ελπίζω τώρα να είμαι πιο συνεπής. Στη τελική δεν υπάρχει και υποχρέωση - όποτε και όπως. Και αν. Καθώς και από όποιον.

Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω δυο εβδομαδιαίες εφημερίδες τη βδομάδα (προφανώς) - πράγμα που αποδεικνύεται πολύ δύσκολο. Κύριος λόγος είναι το σχετικό ξεπάτωμα στο Αστεροσκοπείο κάθε μέρα (πάνω από ~9 ώρες τη βδομάδα που μας πέρασε - τουλάχιστον αυτό αντικατοπτρίζεται στη δουλειά που πάει καλά). Και μόλις γυρίσω όλο και κάτι θα προκύψει ή απλά θα είμαι πολύ κουρασμένος για να μπορώ να κάνω κάτι άλλο από λίγο χάζεμα και ψιλή κουβέντα (=small talk) στο Δίκτυο και αυτό. Το προυγούμενο Σάββατο κατέληξα να αφιερώσω κανά πεντάωρο ώστε να προλάβω να τις τελειώσω πριν την Κυριακή και την επόμενη φουρνιά. Όσο και αν φαίνεται σαν αγγαρεία αυτό, το χάρηκα - και όχι απλά επειδή κατάφερα αυτό που είχα βάλει στόχο.

Κάτι άλλο που ήθελα να κάνω είναι να κάνω ένα κατάλογο με όσα ελληνικά blogs υπάρχουν - δε πρέπει να είναι και τόσα πολλά. Δε ξέρω αν απλά θα τα βάλω εδώ ή αν αξίζει τον κόπο να στήσω (που αλήθεια;) ξεχωριστή σελίδα. Άλλωστε υπάρχουν και ολόκληρα ευρετήρια για αυτό το πράγμα ανάλογα με τη χώρα για την οποία ενδιαφέρεται κάποιος.

Ώρα για φαγητό...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home