Tuesday, June 07, 2005

A match made in Mylos

Σάββατο βράδυ και μόλις έχει τελειώσει ο αγώνας της Εθνικής. Είμαι κομμάτια από την κούραση του ταξιδιού νωρίτερα αλλά και του προηγούμενου ξενυχτιού. Λαγοκοιμάμαι στον καναπέ του φίλου μου για λίγο μέχρι που είναι ώρα να φύγουμε. Ένας γνωστός του είχε παντρευτεί νωρίτερα (με πολιτικό γάμο) και θα πηγαίναμε στο μεταγαμήλιο πάρτυ. Καμία σχέση με τραπέζια, φαγητά και κλαρίνα όμως. Είχαν κλείσει τον Μύλο και είχαν κανονίσει το μπαρ να είναι δωρεάν ενώ ταυτόχρονα μερικές μπάντες θα παίζαν μουσική. Στην αρχή ανεβαίνουν στην σκηνή τα αδέρφια του γαμπρού και οι φίλοι τους και παίζουν «αθάνατες 80’s ποπ επιτυχίες» ενώ το ζευγάρι χορεύει κάτω από την σκηνή. Τα συγκροτήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ροκαμπίλι από τους Bullets αλλά και από τους Frantic V (τη μπάντα του γαμπρού) με τη συνοδεία του κοινού,




Tο πρώτο ελληνόφωνο (και πολυπληθές) ρέγγε σχήμα που έχω δει, η σόουλ μπάντα της νύφης ακόμα και ο Xaxakas κ. Νάστας τραγουδάει για το ευτυχές ζεύγος.



Η πανέμορφη νύφη περιφέρεται μέσα στο πλήθος μιλώντας με τον κόσμο. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά πετάει και την ανθοδέσμη από την σκηνή προς το πλήθος. Περίπου στις 5+ εμείς φεύγουμε για το Βερολίνο έχοντας καταναλώσει κατά πάσα πιθανότητα διψήφιο αριθμό μπυρών. Αργότερα μαθαίνω ότι το διαλύσανε το πρωί με το μπαρ να έχει κάνει τη μεγαλύτερη κατανάλωση εδώ και μήνες.

2 Comments:

Blogger Oneiros said...

Αυτό μάλιστα, για γλέντι γάμου!

Tue Jun 07, 02:02:00 PM 2005  
Blogger evee said...

το καλύτερο γλέντι γάμου που έχω πάει ήταν σε μια αποθήκη κοντά στην Πειραιώς. Καθόλου σόγια, βιομηχανικό σκηνικό, άπαντες να χορεύουν + να πίνουν κλπκλπ... κατά τα ξημερώματα, η νύφη έριξε και ένα στριπτήζ τύπου Ρίτα Χέιγουορθ (όχι μόνο το γάντι :Ρ)

Tue Jun 07, 04:04:00 PM 2005  

Post a Comment

<< Home