Friday, October 07, 2005

Internet είναι...

Online Games! Να κατεβάζεις τραγούδια! Fast MP3 Downloading! Να μιλάς με την παρέα! Το παιχνίδι μόλις άρχισε!

1. Θεωρητικά

Μήπως κάτι πραγματάκια λείπουν? Μα ναι, οτιδήποτε έχει να κάνει με εργασία, μόρφωση, δημιουργικότητα και ανοιχτούς ορίζοντες. Αυτά τα ξέχασαν. Δεν απασχολούν τέτοια πράγματα το target group.

2. Πρακτικά

Καλά που δε συμπεριέλαβαν και το «Να μπορείς να βλέπεις τσόντες όλες τις ώρες της ημέρας!»

Δεν είμαι στο χώρο της διαφήμισης, αλλά μου φαίνεται αξιοπερίεργο που κάτι τέτοιες διαφημίσεις στοχεύουν μόνο στο χρηστικό target group κι όχι και σε αυτόν που θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Τι λόγο δίνουν στους γονείς να κάνουν την επένδυση?
Σου λένε «βάλε την τσοντοαποθήκη σπίτι σου, για να μπορεί ο γιόκας σου να κωλοβαράει». Και αφήνουν το γιόκα μόνο του να προσπαθεί να σε πείσει. Μισές δουλειές.

Ή πρέπει να ελπίζω ότι ο κοσμάκης είναι αρκετά ηλίθιος για να μασάει με τέτοιες διαφημίσεις ή θα πρέπει να περιμένω να μορφωθούν οι διαφημιστές.

1 Comments:

Blogger Cinematia said...

Δυστυχώς εδώ και χρόνια ελάχιστες είναι οι διαφημίσεις που πρωτοτυπούν. Άλλες πάλι (βλ.αυτές που αναφέρεις) καταντούν γελοίες. Σίγουρα το ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι πολλά περισσότερα αλλά ίσως η πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων να βλέπει τελικά μόνο τις τελείως για κατανάλωση υπηρεσίες ;-)

Sun Oct 16, 07:29:00 PM 2005  

Post a Comment

<< Home