Monday, November 07, 2005

Random acts of observation

Αν ποτέ στα επόμενα χρόνια γυριστεί σε ταινία η βιογραφία του Bob Dylan αυτός που θα τον υποδυθεί θα είναι ο John Cusack.

Μια κυρία προχωρημένης ηλικίας που είχε καθήσει απέναντι μου στο μετρό φορούσε γάντια μιας χρήσης από χαλαρό πλαστικο (όπως των υπαλλήλων στα σούπερμάρκετ) και έπαιζε με ένα εισιτήριο λεωφορείου.

Πριν λίγο καιρό κάπου στα βορειοανατολικά προάστεια παρατήρησα φευγαλέα μέσα από το αμάξι ένα μεσήλικα να δένει αμίλητος μια ανθοδέσμη σε μια κολώνα. Μερικές μέρες μετά είδα πίσω από ένα δέντρο μια καλοντυμένη νεαρή γυναίκα να τεντώνεται για να μαζέψει ελιές σε μια πλαστική σακούλα.

Πριν μερικές εβδομάδες που γίνονταν οι ορκομωσίες στην Ακαδημία καθώς περνούσα ένα πρωι είδα από μακριά μια κοπέλα να γίνεται δεκτή με συγχαρητήρια, ευχές και αγκαλιές σε μια παρέα από 4-5 άλλες γυναίκες διάφορων ηλικιών. Μου φάνηκε ότι σχεδόν όλες φορούσαν σκούρο παντελόνι και σακάκι και τετράγωνα μαύρα γυαλιά. Πώς ξεχωρίζει η μία την άλλη;

O A. λέει ότι είναι καλύτερα να κάνεις το 1-0 αντί το 1-1.

1 Comments:

Blogger evee said...

Και ακόμη καλύτερα,(με βαθειά αποστροφή προς την μετριότητα, μια δική μου εμμονή εξαιρετικά αφιερωμένη) είναι να κάνεις το 1-10!
;)

Tue Nov 08, 11:35:00 AM 2005  

Post a Comment

<< Home