Wednesday, January 25, 2006

Απολογισμός


Άφησες τη νύχτα να σου σαπίσει την ψυχή, και τώρα ανοίγεις άδεια σακιά για να βρείς λύτρωση. Θα τιμωρηθείς από το ίδιο το ταξίδι που διάλεξες. Θα τιμωρηθείς, από τις πόλεις που προσπεράσες, από τις φωτιές που έσβησες, από τους ήχους που σώπασες, από το χώμα που πατήσες, από τους δρόμους που δεν περπάτησες, από το χρόνο που σπατάλησες, από το χιόνι που έλιωσες, από τα όνειρα που ξαναζωντάνεψες, από τους φόβους που στραγγάλισες. Την επόμενη φορά, να έχεις μάθει το μάθημά σου καλλίτερα, γιατί ζεις, γιατί πεθαίνεις. Μην ξαναξεράσεις την ψυχή σου στους βάλτους.

7 Comments:

Blogger Thrass said...

Ωραία, κατά τα άλλα καλά;

Wed Jan 25, 02:08:00 AM 2006  
Anonymous Anonymous said...

Κατά τα άλλα, ακούγεται μετά το σατανικό γέλιο του κακού ο οποίος σε έχει δεμένο σε έναν σύνθετο φονικό μηχανισμό στον τελευταίο όροφο ενός απομονωμένου πύργου, που περικλείεται από τάφρο με κάθε λογής απόμακρα όντα, εν μέσω καταιγίδας και ενώ εσύ βλέπεις τη πλάτη του να απομακρύνεται, αφήνοντάς σε μόνο, περιμένοντας τη κατάληξη του μαρτυρίου. Συνήθως ο μηχανισμός αστοχεί.

Wed Jan 25, 10:53:00 AM 2006  
Blogger ggl said...

Αν είσαι εσύ δεμένος Void στο μηχανισμό, αυτός σίγουρα θα λειτουργήσει. Θα λειτουργήσει όχι επειδή είσαι άτυχος, αλλά επειδή επιθυμείς να λειτουργήσει. Τα σακιά δεν είναι άδεια, εσύ τα θέλεις άδεια. Δε νομίζω ότι υπάρχει τιμωρία, εκτός αν την επιδιώκεις και εσύ φίλε μου την λατρεύεις.

Wed Jan 25, 02:50:00 PM 2006  
Blogger ilaira said...

Ψηφίζω Thrass και GGL! Είναι σαν να παρακαλάς για τιμωρία. Γιατί αισθάνεσαι εγκλωβισμένος και αν στα αλήθεια είσαι, ποια είναι τα δεσμά σου? Μήπως αυτοπαγιδεύεσαι?

Παρεπιπτόντως, το χιονάκι μούρλια. Φιλώ σας

Wed Jan 25, 07:35:00 PM 2006  
Blogger tinkerbell said...

δεν πάμε καλά... καθόλου καλά... τι απελπισία είναι αυτή; δεν ερχόσαστε μαζί μου à Paris για βόλτες, romance, κουβεντούλα στα καφέ του St Germain de Près και Cabernet Sauvignon με haute gastronomie στα bistrot? next weekend! μέχρι και Λούβρο σας πάω - στην terrasse intérieure εννοώ...bisous!

Thu Jan 26, 05:13:00 PM 2006  
Blogger ilaira said...

Χαιρετίζω την αισιοδοξία της Tinkerbell και υψώνω το ποτήρι μου με το Cabernet Sauvignon στην υγειά της και στην υγεία όλων μας (ψυχική και σωματική). Ευγε Tinkerbell !

Fri Jan 27, 02:07:00 PM 2006  
Blogger evee said...

Εύγε και από εμένα!

Fri Jan 27, 03:01:00 PM 2006  

Post a Comment

<< Home