Wednesday, September 12, 2007

Plane-T-error



Μετά την κήρυξη των εκλογών μερικοί κάτοικοι της χώρας μετατρέπονται σε ζόμπι, ή κατά ευφημισμό σε υποψήφιους βουλευτές. Οι υποψήφιοι τριγυρνάνε την χώρα κυνηγώντας τους πολίτες είτε για να τους κάνουν ζομπακολούθους είτε για να τους φάνε τα σωθικά και κυρίως το μυαλό. Μόνο μερικοί ηρωικοί πολίτες καταφέρνουν να ξεφύγουν και κρύβονται στα δάση. Η χώρα φλέγεται, καθώς τα ζόμπι προσπαθούν να εξωθήσουν τους επιζήσαντες από τα πράσινα καταφύγια τους. Όποιοι γλιτώνουν από τις φωτιές καλούνται σε τράπεζες παγίδες όπου με δόλωμα το χρήμα τους εγκλωβίζουν και τους κατασπαράζουν. Η κατάσταση είναι δραματική και η λύση είναι μόνο μία "ή εμείς ή αυτοί".

Choose side αν θες να επιβιώσεις μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.


Ήξερες ότι; Το παραπάνω ήταν η πρώτη ιδέα για το σενάριο της ταινίας προτού ο Ροντρίγκεζ το αναθεωρήσει ως too splatter ακόμα και για τα δικά του γούστα.

Ήξερες ότι; Ο Ροντρίγκεζ όταν έγραφε το σενάριο είχε στο μυαλό του την δικιά μας Σαρρή για τον ρόλο της Cherry Darling και απογοητεύτηκε δριμύτατα σαν αυτή του απάντησε ότι μπορεί να μετέχει μόνο σε σοβαρές παραγωγές.

Ήξερες ότι; Όλα το παρόν splatter b-post εγράφη μόνο για να ανεβεί στο blog το poster του Planet Terror.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger dianathenes said...

Πάλι καλά που δεν του είπε ότι μπορεί να μετέχει μόνο σε σοβαρές πυργαγιές...

Wed Sep 12, 10:17:00 PM 2007  

Post a Comment

<< Home