Friday, April 28, 2006

V for Virtual Revolution.

Έχεις αντιστασιακές τάσεις; Πιστεύεις στην αναρχία; Πάρε το ποποκορνιόν σου, την Cola σου, κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου και εμείς θα σε ξεναγήσουμε στον κόσμο της επανάστασης, του δίκαιου αγώνα. Θα σου δείξουμε όλους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να αντιδράσεις, θα σου ρίξουμε όλη την αλήθεια κατάμουτρα και εσύ θα μηρυκάζεις ήρεμα και ωραία με όλο αυτό το υπερθέαμα.

Θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι, αλλά θα περάσεις όλα τα level, ένα ένα, σκοτώνοντας τους κακούς σε καθένα από αυτά Έως και τον ύψιστο Βελζεβούλη καταπιεστή θα καθαρίσεις. Μετά φιλώντας την αγαπημένη σου, θα αποχαιρετήσεις σκεπασμένος με Σκάρλετ τριαντάφυλλα τον απελευθερωμένο, χάρη σε εσένα, εικονικό τούτο κόσμο, με μία έξοδος ανακτορικά εκρηκτική.

Αγαπητέ μας θεατή, τώρα πια δεν έχεις πλέον τίποτα άλλο να κάνεις παρά να ξεπλύνεις την αλμύρα από το στόμα σου με το καφετί ανθρακούχο ποτό σου, να ρευτείς σε ένδειξη ικανοποίησης και να πάρεις ήσυχα ήσυχα τον δρόμο για το σπίτι.

Ήταν ευχαρίστησή μας να ικανοποιήσουμε και την σημερινή σου ονείρωξη, θα είμαστε ευτυχείς να προτιμήσεις εμάς και για τις λοιπές σου φαντασιώσεις.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home