Thursday, June 08, 2006

Δοκιμαστικό…

…σου λέει και εσύ δοκιμάζεις, δοκιμάζεις και φωνάζεις πες μου και άλλο και άλλο παραμύθι για τη Μανού, πες μου… η Σουρεκλεμέ θα μου έλεγε. Και τα μάτια τα έχεις διάπλατα και η κάτω γνάθος παραδίδεται σαν την δεις να στρίβει τη ρόκα σιμά στο γόνα αποφασισμένη να αφήσει το κουβάρι να κυλήσει…

Labels:

5 Comments:

Blogger dianathenes said...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ....πάνω που άρχιζα να πιστεύω ότι όλες αυτές οι ιστορίες δεν ενδιαφέρουν και πολύ στην εποχή μας. Το τελευταίο κομμάτι μάλιστα με τη Θέρμη, το έβλεπα με μισό μάτι και ετοιμαζόμουν να το σβήσω.

Από τη "Παρέα" σας έχω επισκευτεί τον Thrass - από τον οποίο "έκλεψα" το παραθυράκι με τα αρχεία. Είμαι καινούργια στο μπλογκιγκ και προασπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Υπάρχουν όμως πάντα κοινά σημεία, όπως βλέπω, μεταξύ των "μαύρων" - το φόντο που διαλέξαμε δεν είναι τυχαίο. Καλημέρα σε όλους σας...ξετυλίγω σιγά-σιγά το κουβάρι, φοβάμαι διαρκώς μη και σταματήσει η μανού...

Fri Jun 09, 11:26:00 AM 2006  
Blogger Thrass said...

Dianathenes, το κομμάτι με τη Θέρμη είναι από τα αγαπημένα μου μέχρι τώρα!

Fri Jun 09, 12:28:00 PM 2006  
Blogger ggl said...

Στον Thrass οφείλω και εγώ την χαρά να σε ανακαλύψω. Μην απογοητεύεσαι τα μεγάλα κείμενα θέλουν χρόνο και οι καιροί μας ευνοούν το εύπεπτο, το γρήγορο.

Fri Jun 09, 05:33:00 PM 2006  
Blogger ΚουκουΒάγια said...

Εγώ οφείλω την χαρά στο «αλαφροΐσκιωτο»
Καλώς σε βρήκα…

Κουκουβάγια

Sat Jun 10, 11:43:00 AM 2006  
Blogger dianathenes said...

Κι εγώ καλώς σας βρήκα παιδιά. Νιώθω συγκινημένη και μεγάλη μου τιμή. Thrass, το νικ μου προφέρεται ντιανατέν από το ντιάνα που είναι το όνομά μου και το τόπο που μένω. Αλλά αν θέλετε χρησιμοποιείτε και το ντιάνα, δε με πειράζει. Εχω κάτι μπερδεψοδουλειές γι αυτό δεν έχω γράψει τίποτα αυτές τις μέρες στη μανού. Αυτά θέλουν ηρεμία...φιλιά σε όλους.

Sun Jun 11, 04:49:00 PM 2006  

Post a Comment

<< Home