Monday, July 24, 2006

Μα τι όμορφος κόσμος!

Σφάξτε τα νεογνά, είναι οι μελλοντικοί σας αντίπαλοι. Ξεριζώστε ωοθήκες, μήτρες, όρχεις και βάλτε στη θέση τους εκρηκτικές ύλες. Ανατινάζεστε όπου βρεθείτε, σκοτώνετε όποιον σας λένε να σκοτώσετε. Καταστρέφετε, βομβαρδίζετε, μακελεύετε για έναν Θεό, για ένα έθνος, για μία ιδέα, για περισσότερο κέρδος, για ό,τι θέλετε, απλά σφάζετε.

Αγνάντευε από το παράθυρό της, καθώς απολάμβανε το πρωινό της καφέ. Στις 07:33:47 τα ακόμα τσιμπλιασμένα της μάτια στυλώθηκαν στο άπειρο. Ναι, τώρα τα καταλάβαινε όλα. Είχε μόλις συνειδητοποιήσει το νόημα του κόσμου. «Τι όμορφος που ήταν!» Στις 07:33:48 μια έκρηξη την τύφλωσε. Το νόημα και η ομορφιά του κόσμου απλώθηκαν έξω από τα στενά όρια του κρανίου της.

«Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.» Ανακοίνωσε ο πλανητάρχης Douglas Adams ο XI μειδιώντας. «Στην επόμενη ώρα οι περισσότεροι από εσάς θα πάψουν να υφίστανται.» Στον Douglas πάντα άρεσε να κάνει εκρηκτικές εξόδους, «Αντίο και ευχαριστώ για τις ψήφους.» Μετά απλά πάτησε ένα κουμπί.

Υ.Γ.: Η παραπάνω παράγραφος είναι μία από τις απόκρυφες του Ασύλου του Thrass. Βρέθηκε εντελώς τυχαία στο δικό μου κεφάλι.

Labels:

1 Comments:

Blogger Thrass said...

Το περίμενα ότι κάποιος θα σημείωνε την έλλειψη του πολέμου από το "Άσυλο", κυρίως λόγω επικαιρότητας. Ίσως καταλαβαίνεις ότι αυτό έγινε ενσυνείδητα.

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν δεν καταφέρω να βλέπω ομορφιά στον πόλεμο, δε θα μπορώ να τη βλέπω πουθενά.

Wed Jul 26, 01:59:00 AM 2006  

Post a Comment

<< Home