Wednesday, November 29, 2006

Ερημώνει η επαρχία

[...] οι αρχές οδηγήθηκαν στους δύο κτηνοτρόφους από τη μαρτυρία του ανθρώπου που ειδοποίησε τον πατέρα και τον γιο πως οι πέντε κυνηγοί βρίσκονταν στο κτήμα τους.

Πέρα από τους θύτες, τα θύματα (ήταν και 5, όχι κανά δύο απλώς - ακριβή παραγωγή) και τους συγγενείς των θυμάτων δεν υπάρχει υποκριτικό προσωπικό στην επαρχία για να καλυφθούν πλήρως οι υπόλοιποι ρόλοι. Είναι αναγκαίο επομένως κάποιοι ρόλοι να παίζονται από το ίδιο άτομο - μιας και η χρήση παιδιών αν και δοκιμασμένη λύση πάλιωσε λίγο πλέον. Εκφράζονται φόβοι ότι λόγω ελλείψεων σύντομα σε κάποιες περιπτώσεις θύτης, θύμα και συγγενείς του θύματος θα είναι το ίδιο άτομο.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger ggl said...

Το καλό παράδειγμα δίνεται από τα Μ.Μ.Ε., καθώς τύποι σαν τους Χατζηευαγγελάτους και τους Τραγκοκακαουνάκηδες γίνονται εκ περιτροπής ή και ταυτόχρονα δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, δικαστές, δικηγόροι, ιατροί, ιατροδικαστές, σεισμολόγοι, οικονομολόγοι, εγκληματολόγοι, …λόγοι, …λόγοι, ..λόγοι, πολιτικοί μηχανικοί και άλλα πολλά. Στο τέλος χαίρεσαι γιατί βλέπεις ότι ο homo universals υπάρχει και στα χρόνια της άγριας εξειδίκευσης ικανός πάντα να καλύπτει με άνεση ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Επομένως στα χωριά κάνουν ότι μπορούν για να μοιάσουν σε αυτές τις μεγάλες πρωτευουσιάνικες μορφές. Ποιος δε θα ήθελε να μοιάσει σε ένα σύγχρονο Νταβίντσι;

Fri Dec 01, 12:39:00 PM 2006  

Post a Comment

<< Home